Heb jij ook een Verstopte Houten Vloer? 

Wij kunnen je parketvloer weer laten herleven!

 

Een houten vloer is een dure maar mooie investering voor je huis of kantoor. Met regelmatig parketvloer onderhoud heb je er zo lang mogelijk plezier van, aangezien dit de levensduur aanzienlijk verlengt.

Na een lange periode zonder onderhoud is de vloer dof, droog en vuil. Een lang onbehandelde, uitgedroogde vloer is extra kwetsbaar voor vervuiling en vlekken. Vlekken trekken zodanig de vloer in, dat ze vaak niet meer kunnen worden verwijderd.
Voorkom dit door regelmatig én professioneel parketvloer onderhoud! 

Met een intensieve behandeling kunnen we de vloer weer tevoorschijn toveren door het vuil te verwijderen en te voorzien van een beschermlaag.
Hierdoor komt de warme, originele kleur terug en zal de vloer weer glimmen.

Natuurlijk behaal je met regelmatig parketvloer onderhoud het mooist resultaat, aangezien dit de vloer beter beschermt tegen vuil en uitdroging.

Jaarlijkse behandelingen duren korter en zijn daardoor ook nog eens goedkoper!

 

Maak nu een gratis afspraak


Wat wij voor je doen bij Parketvloer Onderhoud:

Parketvloer Onderhoud - Clean Plan

 1. Vloeren leeghalen
 2. Houten vloeren reinigen
 3. Houten vloeren voeden met pasta of olie

 

 1. De vloer kan natuurlijk leeg het beste behandeld worden. Als het je zelf niet lukt de vloer leeg te halen, kunnen wij dit voor je doen. Na de behandeling (wanneer de vloer droog is) kunnen we de meubels ook weer op de juiste plaats terugzetten.
 2. De eerste stap van parketonderhoud bestaat uit het (intensief) schoonmaken van de vloer. Met professioneel materiaal en apparatuur worden grote hoeveelheden vuil van de vloer verwijderd.
  Na het reinigen wordt de vloer direct zichtbaar lichter!
 3. De kale vloer wordt gevoed met parketolie of parketpasta. Dit hangt af van wat er eerder is gebruikt.
  Hierdoor wordt de vloer warmer van kleur en krijgt een mooie, natuurlijke glans. De hoeveelheid benodigde olie of pasta is afhankelijk van de uitdroging.
 4. Na het drogen kan het meubilair weer terug worden geplaatst op de vloer.


Tips voor goedkoper parket onderhoud:

#1   Haal zelf de vloer leeg voor de onderhoudsbeurt. Spullen verplaatsen kost tijd, en tijd geld!

#2   Laat je vloer niet te lang uitdrogen! Plan op tijd een nieuwe beurt in. Bij normaal gebruik moet 1x per jaar voldoende zijn.

Maak nu een gratis afspraak