Clean Plan kondigt samenwerking aan met Helpling.nl

Den Haag, 5 augustus 2016 
Sinds kort werkt Clean Plan samen met Helpling, Europa’s leidende online marktplaats voor huishoudelijke services.

De nieuwe bedrijfsportaal van Helpling biedt de mogelijkheid om schoonmaakbedrijven uit de Randstad met elkaar te vergelijken. Inmiddels zijn er meerdere schoonmaakbedrijven binnen Nederland aangesloten die gespecialiseerd zijn in het reinigen van kantoren, gemeentelijke instellingen en andere bedrijfspanden.

Volgens Helpling is Clean Plan speciaal geselecteerd op basis van de geboden flexibiliteit, vakkennis, schoonmaaktechnieken en scherpe prijs-kwaliteit verhouding.  Op deze wijze concurreren we op een overzichtelijke manier met andere schoonmaakbedrijven om zakelijke klanten de beste aanbieding te doen.

In het verleden koppelde het online platform van Helpling slechts vraag en aanbod binnen de particuliere markt aan elkaar.

Zelfstandige huishoudelijke hulp kan zo eenvoudig aan nieuwe schoonmaakadressen komen en huishoudens vinden eenvoudig een betrouwbare en gescreende hulp. Via een regulerend systeem koppelen zij zelfstandige huishoudelijke hulp aan huishoudens binnen de zelfde regio. Inmiddels breidt Helpling zich uit naar de zakelijke markt en verbinden zij schoonmaakbedrijven met kantoorpanden uit de regio.