Kantinediensten

Clean Plan biedt verschillende services aan op de zakelijke markt. Denk bij de zakelijke markt aan scholen, gemeentes, bedrijven, overheidsinstanties, enzovoorts. Dergelijke organisaties hebben in veel gevallen een eigen kantine, waar medewerkers gedurende de dag terechtkunnen voor koffie of een lunch. Om ervoor te zorgen dat je zelf geen omkijken meer naar de kantine hebt, biedt Clean Plan kantinediensten aan. Deze kantinediensten gaan echter verder dan het verzorgen van de lunch of een borrel op de vrijdagmiddag alleen. Je wilt immers ook dat de kantine schoon is en blijft!

 

Schone kantine essentieel voor organisaties

Een rommelige kantine kan ertoe leiden dat je medewerkers zelf ook rommeliger zullen worden. Zij ruimen hun mokken of theeglazen niet langer zelf op, laten de kruimels op hun bureau achter aan het eind van de werkdag, enzovoorts. Zo krijgt je werkvloer als geheel een rommelige, onverzorgde uitstraling. Dit kan de motivatie en productiviteit van medewerkers negatief beïnvloeden. Reden genoeg om voor een schone kantine binnen je pand te zorgen! Clean Plan helpt je hier graag bij met onze uitgebreide kantinediensten.

 

Wat wij doen

Na de lunch zorgen we dat de kantine volledig schoongemaakt wordt. Kruimels worden van de tafels en vloeren verwijderd, lege bekers worden meegenomen, enzovoorts. Daarbij zorgen we ervoor dat je servies direct in de vaatwasser gezet wordt. Is de vaatwasser klaar? Onze medewerkers ruimen deze uit, zodat alles aan het eind van de dag weer netjes en schoon op z’n plek staat in de kantine.

We zorgen voor de juiste persoon bij je organisatie. Iemand met inzicht, die klaar staat met de thee en koffie bij pauzes maar ook bij werkoverleg en andere bijeenkomsten.

Heb je een receptie binnen je organisatie? Schakel ons in om de koffie te verzorgen! Wij zetten de koffie op tijd voor je bezoekers klaar en zorgen dat alles netjes wordt opgeruimd nadien.

 

Vrijblijvende offerte voor kantinediensten

Dergelijke kantinediensten zelf uitvoeren kost vaak veel tijd. Tijd die je medewerkers liever aan hun eigen werk laat besteden! Reken op de hulp van Clean Plan bij het onderhouden van de kantine binnen je pand. Wij bieden je eerlijke prijzen, groene producten en vakkundige medewerkers. Zo ben je verzekerd van kwaliteit! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden van het uitvoeren van kantinediensten binnen je eigen organisatie te bespreken. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor je op, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten.

 

 

PS: Wij hebben het OSB Keurmerk verdiend en nog steeds weten te behouden!