U zocht Kauwgomverwijdering?

Dan bent u bij Clean Plan aan het juiste adres. Sinds 2013 zijn wij in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden!
Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Deze diversiteit aan kennis en ervaring zorgt wel voor een interessante groep!

Kauwgomverwijdering

Vooral op openbare plaatsen zoals winkelcentra en schoolplaatsen kom je grote hoeveelheden kauwgom tegen. Aangezien kauwgom niet biologisch afbreekbaar is, stapelt de hoeveelheid zich alleen maar op. Dit geeft vaak een onhygiënische indruk.
Clean Plan kan grote hoeveelheden kauwgom effectief en grondig verwijderen. Met behulp van geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke middelen kunnen alle - zelfs jaren oude - kauwgomresten verwijderd worden.

Meestal worden oppervlakten tussen de 1-4 keer per jaar behandeld. De duur van de uitvoer verschilt per oppervlakte en vervuilingsgraad; variërend van een halve dag tot enkele volle dagen. Wij bieden van tevoren een indicatie van de benodigde tijd en kosten.

Wie willen wij helpen?

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening.
Organisaties die klanten en personeel graag een productieve, hygiënisch schone en aantrekkelijke omgeving bieden.
Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – positieve en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten. Dit met behulp van groene middelen, omdat we het milieu willen ontzien van schadelijke stoffen.

Waarom willen wij helpen?

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden gehouden worden. De klant, diens klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu hierbij niet uit het oog verliezen.
Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zo groot mogelijk aandeel van uit te maken.

Dus Kauwgomverwijdering? We maken graag kennis met je! Adviezen en antwoorden op vragen kun je krijgen via 070-3977197 en info@clean-plan.nl.