Voorburg

U zocht Kantoren schoonmaken Voorburg?

Dan bent u bij Clean-Plan aan het juiste adres. Sinds 2013 zijn wij in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden! Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Deze diversiteit aan kennis en ervaring zorgt wel voor een interessante groep! 

Schoonmaak en onderhoud van uw kantoor

Als u een kantoor of meerdere kantoren hebt, helpt Clean Plan u graag met schoonmaak en onderhoud. Dankzij onze ruime ervaring kunt u erop vertrouwen dat alles goed schoongemaakt wordt en dat uw kantoor een prettige werkomgeving blijft.

Vaste schoonmakers voor uw kantoren

Omdat schoonmaak en onderhoud altijd maatwerk is, spreekt onze objectleider met u af welke werkzaamheden er precies worden uitgevoerd op welk moment. Enerzijds is er regulier schoonmaakwerk dat elke keer wordt gedaan, maar anderzijds kunnen wij ook aanvullend schoonmaakwerk en onderhoud van uw kantoor verzorgen, zoals periodiek onderhoud van tegelwanden of glasbewassing. De objectleider controleert in overleg met u regelmatig of het werk goed wordt uitgevoerd. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat. Bovendien krijgt u vaste schoonmakers toegewezen, zodat u altijd dezelfde bekende gezichten ziet.

Wie willen wij helpen?

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening om de werkomgeving productief, hygiënisch schoon en aantrekkelijk te houden. Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – positieve en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten. Dit met behulp van groene middelen, omdat we het milieu willen ontzien van schadelijke stoffen.

Waarom willen wij helpen?

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden gehouden worden. De klant, diens klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu hierbij niet uit het oog verliezen. Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zo groot mogelijk aandeel van uit te maken.

Dus Kantoren schoonmaken Voorburg?

We maken graag kennis met je! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak | Voorburg

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg