Delft

Kantooronderhoud in Delft 

Werken in een opgeruimd en schoon kantoor in Delft verhoogt de productiviteit van het personeel en zorgt voor een fijne werkomgeving. Kantooronderhoud in Delft laat je met een vertrouwd gevoel over aan de betrokken medewerkers van Clean Plan. Wij zorgen voor een gezonde werkomgeving door dagelijkse kantoorschoonmaak. Zo wordt er altijd gewerkt in frisse en hygiënische kantoren. Sluit bij ons een contract af voor interieurreiniging op kantoor dat helemaal is afgestemd op jouw wensen.  

Kantoorschoonmaak op dagelijkse basis 

Bij de dagelijkse kantoorschoonmaak zorgen wij ervoor dat standaard een aantal werkzaamheden wordt uitgevoerd. Hierbij wordt aandacht besteed aan: 

  • Stofzuigen  
  • Stof afnemen 
  • Dweilen  
  • Prullenbakken legen  
  • Pantry/kantine schoonhouden 
  • Sanitair reinigen en aanvullen 

Iemand bij je over de vloer krijgen voor kantooronderhoud vraagt om vertrouwen. Bij interesse in onze diensten besteden we daarom uitgebreid tijd aan het vinden van de medewerker die dit werk bij jou op locatie in Delft uitvoert. Dat wij altijd een geschikte medewerker vinden, is onder meer te danken aan het feit dat ons personeel niet alleen verschillende werkachtergronden heeft, maar ook verschillende nationaliteiten. Neem contact op om de dagelijkse kantoorschoonmaak in Delft door een vast gezicht te laten uitvoeren? 

Maatwerk kantoorschoonmaak 

Behalve dagelijks kantooronderhoud bieden wij maatwerk interieurreiniging om helemaal aan je behoefte aan schoonmaak te voldoen. Kies zelf welke werkzaamheden wij voor onze rekening mogen nemen en laat ons weten of dit regelmatig of incidenteel moet worden uitgevoerd. Wij staan voor je klaar als het gaat om:  

Interieurreiniging in Delft   

Bij schoonmaakonderhoud op kantoor in Delft is communicatie de sleutel tot goede afspraken. Die sleutel is voor ons trouwens onmisbaar om toegang tot het pand te krijgen. Als er een alarmsysteem aanwezig is, ontvangen wij graag de code hiervan. Alle details voor toegang bespreken we gedetailleerd met jullie. Dit doen we het liefst in een persoonlijk gesprek. Wij laten met trots weten dat wij het OSB-keurmerk in het bezit hebben. Dat wij betrouwbaar zijn, kwaliteit leveren en eerlijke prijzen hanteren, is hiermee gegarandeerd.  

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Kantoren schoonmaken | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg