Den Haag

Kantooronderhoud Den Haag 

Waar gewerkt wordt, is kantooronderhoud onmisbaar. Werknemers zijn gebaat bij een gezonde werkomgeving en een kantoor dat opgeruimd en schoon is. Dit maakt het werken fijner en verbetert de concentratie. Kantooronderhoud in Den Haag sluit je bij Clean Plan af via een contract. Hierin leggen we alle afspraken vast. Zo komen we tot interieurreiniging bij jou op kantoor dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Helder en betrouwbaar.  

Dagelijkse kantoorschoonmaak  

Bij dagelijkse kantoorschoonmaak in Den Haag voeren we een aantal standaard werkzaamheden uit. Deze bestaan uit:  

  • Stofzuigen  
  • Dweilen  
  • Kantine/pantry schoonhouden 
  • Prullenbakken legen  
  • Stof afnemen 
  • Sanitair reinigen en aanvullen 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je met vertrouwen iemand op kantoor toelaat voor de interieurreiniging. Onze medewerkers zijn enthousiast, betrokken en op de hoogte van de benodigde kennis om het kantooronderhoud goed uit te voeren. De groep medewerkers van Clean Plan bestaat uit harde werkers van verschillende nationaliteiten. Ook hun werkachtergronden zijn divers. Wij koppelen hierdoor moeiteloos de juiste persoon aan jouw bedrijf. Kom met ons in contact, dan plannen we een persoonlijk gesprek met je in. 

Interieurreiniging op kantoor   

Voor interieurreiniging op kantoor geldt dat dit effectiever is als onze medewerkers een ander niet in de weg lopen. Hiervoor vragen wij de toegangscode of sleutel tot het pand te verstrekken. Over veiligheid en betrouwbaarheid hoef je zich geen zorgen te maken. Clean Plan heeft het OSB-keurmerk en daarmee is niet alleen de betrouwbaarheid gegarandeerd, maar ook de kwaliteit en eerlijke prijzen.   

Kantoorschoonmaak op maat 

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij naast dagelijks kantooronderhoud de mogelijkheid om maatwerk interieurreiniging aan te vragen. Hierbij voeren we naar wens incidenteel of regelmatig de volgende werkzaamheden uit: 

Schoonmaakonderhoud op kantoor in Den Haag duur? Nee hoor, vraag ons om een offerte. Wij dragen graag ons steentje bij aan een schonere werkruimte in Den Haag. Hierbij verliezen we de impact voor het milieu nooit uit het oog. 

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Kantoren schoonmaken | Den Haag

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
vca-logo
Ras-logo
Ras-logo
MVO-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
SIEV_logo_fc_1
bg