Rijswijk

Kauwgom laten verwijderen in Rijswijk 

Ben je op zoek naar een oplossing voor kauwgomverwijdering in Rijswijk? Bij Clean Plan ben je aan het juiste adres. Bij Clean Plan geloven we in het principe dat je oogst wat je zaait, en deze filosofie straalt door in ons werk. Wij hechten enorm veel waarde aan wederzijds respect, en het voor onze medewerkers vanzelfsprekend om dit in de praktijk te brengen. Ons team bestaat uit individuen met diverse nationaliteiten en achtergronden, sommigen hebben zelfs internationaal gestudeerd, maar vinden in Nederland niet altijd een passende baan. Deze diversiteit aan kennis en ervaring maakt ons team bijzonder interessant.  

Kauwgomverwijdering 

Grote hoeveelheden kauwgom kunnen efficiënt worden verwijderd van bestrating en trappen. Vooral op openbare plaatsen zoals winkelcentra en schoolpleinen komt dit probleem vaak voor. Omdat kauwgom niet biologisch afbreekbaar is, stapelt het zich op en geeft het vaak een onhygiënische aanblik. Clean Plan heeft het apparatuur en de expertise om grote hoeveelheden kauwgom grondig en effectief te verwijderen, zelfs als het om jarenoude resten gaat. Doorgaans worden oppervlakken tussen de 1 en 4 keer per jaar behandeld. De duur van de behandeling varieert afhankelijk van het oppervlak en de mate van vervuiling, van een halve dag tot enkele volledige dagen. Wij bieden vooraf een schatting van de benodigde tijd en kosten. 

Voor wie zijn wij er?  

Wij staan klaar om zowel kleine als grote bedrijven te helpen die op zoek zijn naar groene, milieuvriendelijke en effectieve facilitaire diensten om hun werkomgeving productief, hygiënisch schoon en aantrekkelijk te houden. Tegelijkertijd bieden wij kansen aan andere hardwerkende mensen die werk zoeken. Dit doen we met behulp van milieuvriendelijke methoden, omdat we ons bewust zijn van de noodzaak om schadelijke stoffen te vermijden. 

Neem contact op voor kauwgomverwijdering  

Wij geloven in het vinden van de beste oplossingen waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn: de klant, diens klanten, de dienstverlener (onszelf) en de maatschappij als geheel. We hechten er belang aan het milieu niet uit het oog te verliezen. We zijn ervan overtuigd dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom streven wij ernaar om hierin een aanzienlijke bijdrage te leveren. 

Dus als je op zoek bent naar kauwgomverwijdering in Rijswijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt advies en antwoorden op jouw vragen krijgen via 070-3977197 of via info@clean-plan.nl

 

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Kauwgom laten verwijderen | Rijswijk

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg