Delft

Kauwgomverwijdering in Delft door Clean Plan  

Kauwgom op straat geeft het straatbeeld een onhygiënische indruk. Clean Plan verwijdert met behulp van geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke middelen alle – zelfs jaren oude – kauwgomresten. Meestal worden oppervlakten tussen de één en vier keer per jaar behandeld. Hoe lang we bezig zijn met het verwijderen van kauwgom kan variëren van een halve dag tot enkele volle dagen. Het is afhankelijk van de oppervlakte en de vervuilingsgraad. Voordat we beginnen met onze werkzaamheden geven we u een indicatie van de benodigde tijd en kosten. U komt op deze manier achteraf niet voor verrassingen te staan.  

Huur Clean Plan in voor het verwijderen van kauwgom in Delft  

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om straten en trappen kauwgomvrij houden. Sinds 2013 zijn we in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Kauwgom is niet biologisch afbreekbaar waardoor de straten alleen maar meer vervuild raken. Wij kunnen de kauwgom effectief van de bestrating en trappen verwijderen voor u. Ons team bestaat uit mensen met verschillende nationaliteiten en werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs in het buitenland gestudeerd. Deze mix van achtergronden en ervaring zorgt ervoor dat we u goed van dienst kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd in kauwgomverwijdering in Delft? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.  

Wij hechten waarde aan het milieu  

Clean Plan wil graag zijn steentje bijdragen aan een groener milieu. Wij werken met groene middelen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Op deze manier kunnen we ook ons steentje bijdragen aan een betere, schonere en positievere maatschappij. Tegelijkertijd verliezen we onze klanten en hun wensen niet uit het oog en bieden dienstverlening aan van hoge kwaliteit. Wij leveren naast kauwgom verwijdering ook nog andere (schoonmaak)diensten. Welke schoonmaakwerkzaamheden kunnen we onder andere voor u uitvoeren?  

  • Vloeren  
  • Glazenbewassing 
  • Kantoorschoonmaak 
  • Hogedruk reiniging  
  • Periodiek onderhoud van tegelwanden 
  • Wassen van textiel  
  • Leveren van sanitaire producten 

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Kauwgom verwijderen | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
vca-logo
Ras-logo
Ras-logo
MVO-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
SIEV_logo_fc_1
bg