Delft

Kauwgom laten verwijderen in Delft 

De aanwezigheid van kauwgom in winkelcentra, scholen en andere openbare plaatsen in Delft is niet alleen ontsierend, maar geeft de omgeving ook een onhygiënische en onverzorgde indruk. De medewerkers van Clean Plan verwijderen deze niet-afbreekbare kauwgom effectief. Hierbij wordt de impact op het milieu niet vergeten. Kauwgom laten verwijderen in Delft doen we bij Clean Plan niet alleen met geavanceerde apparatuur, maar ook met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Dit alles wordt uitgevoerd door onze betrokken medewerkers. 

Professioneel kauwgom verwijderen 

Clean Plan verwijdert in Delft kauwgom met onder andere een hogedrukreiniger. Zelfs voor kauwgom dat er al enige jaren zit, draaien wij onze hand niet om. Is het kauwgom in Delft eenmaal verwijderd, dan adviseren wij de oppervlakten jaarlijks gemiddeld 1-4 keer te behandelen. Weten tegen welk voordelig tarief wij het kauwgom bij jou in de buurt verwijderen? Vraag direct een op maat gemaakte offerte aan. Na akkoord plannen wij de werkzaamheden in overleg met jou in. 

Clean Plan voor bedrijven groot en klein 

Wij helpen ook in Delft graag kleine en grotere bedrijven die behoefte hebben aan vriendelijke, groene en effectieve facilitaire dienstverlening. Onze medewerkers worden met via dit werk geholpen aan een baan die ze in staat stelt een positieve bijdrage te leveren aan milieubehoud. Bij Clean Plan werken mensen met uiteenlopende werkachtergronden en diverse nationaliteiten. Laat ons op zoek gaan naar de meest geschikte medewerker die bij jou op locatie in Delft de kauwgomresten vakkundig verwijdert. 

Kauwgom milieuvriendelijk verwijderen 

Wij zoeken altijd naar een oplossing die zowel jou als ons helemaal tevreden stelt. Wij zorgen ervoor dat de ontsierende kauwgom wordt verwijderd met respect voor het milieu. Wij dragen graag ons steentje bij door de aanwezige kauwgom in Delft weg te halen? In een persoonlijk gesprek nemen we graag alle details voor de opdracht door. Kauwgomvlekken verwijderen in Delft? Daarvoor neem je contact op met Clean Plan! 

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Kauwgom verwijderen | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg