Den Haag

Professioneel kauwgom verwijderen in Den Haag 

Als er iets is dat het straatbeeld aantast, dan is het wel de aanwezigheid van kauwgom op openbare plekken. Menig winkelcentra en schoolpleinen ogen onhygiënisch door dit niet biologisch afbreekbare afval. Clean Plan is dagelijks in de weer met milieuvriendelijke middelen om openbare plaatsen weer een frisse uitstraling te geven. Benieuwd hoe wij kauwgom in Den Haag verwijderen? 

Deskundig kauwgomresten verwijderen 

Het verwijderen van kauwgomresten vraagt om goede kennis van zaken en het gebruik van professionele apparatuur. Alleen dan ontzien we het milieu en komen we tot het gewenste eindresultaat. De medewerkers die wij hiervoor inzetten, hebben uiteenlopende nationaliteiten en werkachtergronden. Dit zorgt voor een interessante groep harde werkers, die op een betrokken en professionele manier in Den Haag te werk gaat. Hierbij worden onder andere een hogedrukreiniger in combinatie met milieuvriendelijke middelen ingezet.  

Clean Plan helpt bedrijven groot en klein 

Ben je als bedrijf in Den Haag op zoek naar een organisatie die kauwgom verwijdert met respect voor het milieu? Vraag dan een offerte bij ons aan en wordt overtuigd van onze meerwaarde. In de prijsopgave zie je direct hoeveel tijd het verwijderen van kauwgomvlekken gaat kosten en tegen welke aantrekkelijke prijs wij dit aanbieden. Doe een beroep op ons als je kauwgom wilt laten verwijderen, maar ook voor vloeronderhoudglasbewassing en het schoonmaken van kantoren.  

Kauwgom biologisch verantwoord verwijderen 

Iedereen is gebaat bij een gezonde leefomgeving. Respect voor het milieu is bij ons vanzelfsprekend. Dit vind je niet alleen terug in onze manier van werken, maar ook in onze kernwaarden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Clean Plan dagelijkse kost. Boet niet in op het eindresultaat, maar voor de expertise van onze medewerkers. Laten we in een persoonlijk gesprek je wensen in kaart brengen. Neem ook eens een kijkje bij onze succesvol afgeronde projecten om een goed beeld van onze deskundigheid te krijgen. 

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Kauwgom verwijderen | Den Haag

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
vca-logo
Ras-logo
Ras-logo
MVO-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
SIEV_logo_fc_1
bg