Den Haag

Portiek laten reinigen in Den Haag 

Portiek laten reinigen in Den Haag door een OSB-gecertificeerd bedrijf? Clean Plan buigt zich dagelijks over schoonmaakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Goed onderhoud van portieken levert een belangrijke bijdraagt aan de leefomgeving. Onze betrokken medewerkers hebben verschillende nationaliteiten en werkachtergronden en zijn stuk voor stuk betrokken. Vol enthousiasme voeren zij het onderhoud aan het trappenhuis uit via professioneel portiekonderhoud. Neem contact met ons op voor VvE-schoonmaak. Kom met ons in contact voor VvE schoonmaak. De werkzaamheden worden uitgevoerd met respect voor milieu, mens en maatschappij.  

Schoonmaakonderhoud portieken 

Professioneel portiekonderhoud in Den Haag is ons op het lijf geschreven. Met gebruik van geavanceerd apparatuur en milieubewuste middelen maken wij van jouw portiek een uitnodigende entree. Kies ook voor professioneel portiekonderhoud en ontvang een scherpe offerte voor de werkzaamheden in jouw portieken. Wij zorgen ervoor dat je als VvE-beheerder geen omkijken meer hebt naar de portieken in Den Haag. 

Duurzaamheid bij schoonmaakwerkzaamheden 

Een portiek is de eerste ruimte die wordt betreden, als je in een appartementencomplex woont. Onze medewerkers reinigen de portiek op een duurzame manier. Dit gebeurt met geavanceerde middelen en materialen. Professioneel onderhoud van een portiek kent naast het schoonmaken nog een groot voordeel. Bij het portiekonderhoud zien onze medewerkers direct of je pand nog in goede staat is. Bij het vaststellen van vandalisme of een defect brengen wij jou als beheerder zo snel mogelijk op de hoogte. Zorgeloos beheer van je vastgoed? Dat bereiken we met onze betrokken manier van werken.  

Clean Plan voor professionele schoonmaak 

Al tientallen jaren werken wij actief aan het schoonmaken en onderhouden van portieken in Den Haag en omstreken. Toch is dat niet het enige dat wij doen. Wij staan ook voor je klaar voor onder meer glasbewassing en het reinigen van vloeren. Ervaar ook de charme van een familiebedrijf waarbij in oplossingen wordt gedacht en je pand zorgvuldig wordt gereinigd. We komen graag met je in contact om dit voor je te realiseren. 

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Portiek onderhoud | Den Haag

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg