Ypenburg

U zocht Portiek onderhoud Ypenburg?

Dan bent u bij Clean-Plan aan het juiste adres. Sinds 2013 zijn wij in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden! Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Deze diversiteit aan kennis en ervaring zorgt wel voor een interessante groep! Bent u geïnteresseerd geraakt in Portiek onderhoud Ypenburg.

Portiek Onderhoud

Portiekonderhoud ziet Clean-plan als het onderhoud van uw leefomgeving. Hier ontvangt u familie, gasten en mogelijke klanten. Een schone omgeving is daarin een minimale vereiste. Graag voorzien wij uw portiek van de nodige schoonmaak en onderhoud. Dit geldt natuurlijk voor de Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen, maar ook voor u als particulier. Onder portiekonderhoud verstaan wij schone entrees, trappenhuizen en openbare ruimtes met bijhorende glasbewassing. 

Contact voor Portiek Onderhoud

Schoonmaakonderhoud in een portiek is van groot belang voor bewoners en bezoekers. Een vuile entree is geen goed begin. Wij zorgen voor een stralende binnenkomst en heerlijk geurende trappenhuizen. Wacht daarom niet langer en neem contact op met de professionals in de schoonmaakbranche: Clean Plan Schoonmaakdiensten!

Wie willen wij helpen?

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening om de werkomgeving productief, hygiënisch schoon en aantrekkelijk te houden. Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – positieve en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten. Dit met behulp van groene middelen, omdat we het milieu willen ontzien van schadelijke stoffen.

Waarom willen wij helpen?

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden gehouden worden. De klant, diens klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu hierbij niet uit het oog verliezen. Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zo groot mogelijk aandeel van uit te maken.

Dus Portiek Onderhoud Ypenburg?

We maken graag kennis met je! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Portiek onderhoud | Ypenburg

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
vca-logo
Ras-logo
Ras-logo
MVO-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
SIEV_logo_fc_1
bg