U zocht Vloerbedekking reinigen Den Haag?

Dan bent u bij Clean-Plan aan het juiste adres. Sinds 2013 zijn wij in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden!
Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Deze diversiteit aan kennis en ervaring zorgt wel voor een interessante groep! Bent u geïnteresseerd geraakt in vloerbedekking reinigen Den Haag, klik dan hier voor meer info.

clean-plan-schoonmaakbedrijf-den-haag

Vloerbedekking Reinigen

Vloerbedekking reinigen kan worden toegepast om plaatselijke vlekken te verwijderen of het hele vloeroppervlak van de grauwe gloed te ontdoen. Na verloop van tijd worden vloeren grauwer en ontstaan er vlekken die helaas niet meer met een doekje weg te halen zijn. Gelukkig weten wij met behulp van professionele middelen veel hardnekkige vlekken snel te verwijderen. Indien uw hele vloer aan een opfrisbeurt toe is, is het mogelijk een volledige vloerreiniging toe te passen. Hierbij wordt de vloer ingesprayd en vervolgens machinaal geboend.   Vloerbedekking reinigen wordt als eenmalige opdracht uitgevoerd. Er wordt vooraf een prijs opgesteld met de totale kosten. Clean-Plan doet naast vloerbedekking reinigen o.a. ook Natuursteenonderhoud, Tapijtreiniging, Parketonderhoud en Linoleumonderhoud.

clean-plan-vloerbedekking-reinigen

Wie willen wij helpen?

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening om de werkomgeving productief, hygiënisch schoon en aantrekkelijk te houden.
Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – positieve en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten. Dit met behulp van groene middelen, omdat we het milieu willen ontzien van schadelijke stoffen.

 

Waarom willen wij helpen?

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden gehouden worden. De klant, diens klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu hierbij niet uit het oog verliezen.
Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zo groot mogelijk aandeel van uit te maken.

Dus Vloerbedekking reinigen Den Haag? We maken graag kennis met je! Adviezen en antwoorden op vragen kun je krijgen via 070-3977197 en info@clean-plan.nl.

Clean-plan-osb-keurmerk