Wie zijn wij? Wij zijn één grote familie!

Emmy Boot is ‘de baas’,  haar zus Bernie is hoofd financieel,                                                    
dochter Daisy Boot is veelzijdig, en planheldin Ellen voelt als echte familie.                           
Magazijnman, handyman en bezorger Gert is de oom van Ellen.                                              

… maar eigenlijk hoort iedereen bij de familie.  Inmiddels hebben wij een familie van zo'n 40 man. 
En het mooie is: deze hebben we zelf uitgezocht!

Hoe wij nieuwe familieleden uitzoeken?

 

Natuurlijk is ervaring belangrijk, al zijn we er ook van overtuigd dat iedereen kan leren. In de eerste plaats nodigen wij mensen uit op basis van ervaring en andere gegevens, maar doorslaggevend is toch altijd het

  gevoel. Past iemand bij onze familie? Delen we dezelfde mindset? Voelt het contact goed?

Gevoel is iets ongrijpbaars, maar toch van groot belang. Uitgangspunt is namelijk voor lange tijd samen te werken. Dit gaat het beste als we samen door één deur kunnen en we dezelfde ideeën delen over communicatie, omgangsregels en service. Per slot van rekening moet een samenwerking door alle partijen als prettig worden ervaren!Deze manier van selecteren is de afgelopen jaren gegroeid. Wij zijn ons steeds bewuster geworden van de invloeden van werksfeer. Terugkijkend op een aantal pittige ervaringen in het verleden lijkt deze aanpak goed te werken.

Op dit moment kunnen we met trots zeggen dat we een fantastisch, divers en loyaal personeelsbestand hebben met mensen waar wij en onze klanten vrolijk van worden!

Met samenwerking zijn wij allemaal gelijk

Clean Plan - Geboorteland

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden! 


Multiculturele Mix

Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Met de ervaring en kennis uit verschillende culturen leren we elke dag weer iets nieuws. 

… en zelfs klanten horen bij de familie!

Het allermooiste is dat we ook klanten hebben die dezelfde denkwijze hanteren. Daarom vinden wij ze ook extra leuk! We boffen dat we met sommigen al jarenlang een goede band hebben. Natuurlijk staan we open voor meer gelijkdenkenden.

Wie willen wij helpen?

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening om de werkomgeving productief, hygiënisch schoon en aantrekkelijk te houden.
Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – positieve en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten. Dit met behulp van groene middelen, omdat we het milieu willen ontzien van schadelijke stoffen.

Waarom willen wij helpen?

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden gehouden worden. De klant, diens klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu hierbij niet uit het oog verliezen.
Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zo groot mogelijk aandeel van uit te maken.

Waarom zijn wij de juiste personen?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende werkomgeving is. Jarenlang verbleven we in een afgeladen pand met oud, overbodig materiaal. Na een rigoureuze aanpak en verhuizing zitten we nu in een opgeruimd pand dat gemakkelijk(er) schoon te houden is. Het heeft ook andere voordelen gebracht; wij voelen ons vrolijker, kunnen helder nadenken, zijn nog creatiever geworden en kunnen meer hooi op onze vork nemen!

Positieve communicatie staat bij ons bovenaan. Met optimisme, opbouwende feedback, tips en gratis adviezen bereiken we het meest.
We zijn altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering en vergroening! Met andere woorden: hoe kunnen we jou en het milieu nog effectiever van dienst zijn? Wij zijn opgeleid en zijn hongerig naar meer kennis.

Waar nemen we je mee naartoe?

We laten je graag kennismaken met een automatische, effectieve dienstverlening, waarmee ook jouw bedrijf productiever en groener wordt! Eentje waar je ook eventuele andere uitdagingen kunt parkeren, zodat je verder kunt met je eigenlijke werk…

We maken graag kennis met je! Adviezen en antwoorden op vragen kun je krijgen via 070-3977197 en info@www.clean-plan.nl.