Eén grote familie!

Ja, wij van de administratie en directie zijn familie. Soms een interessante uitdaging, maar het heeft absoluut zijn charme. We zijn eerlijk en direct naar elkaar toe en kunnen het tegelijkertijd goed met elkaar vinden.
Samen vormen we een denktank die altijd uitdagingen en oplossingen aan het zoeken is. En in een familiebedrijf wordt je automatisch 'een manusje van alles'. Je hoort ons dus niet alleen aan de telefoon, maar ziet ons ook bij het opnemen van werk, voorinspecties, leveren van materialen of controles verschijnen.

Onze mindset en omgangvormen proberen we te verspreiden onder iedereen die zich aansluit bij de familie. Inmiddels hebben wij een familie van zo'n 25 man, waarvan we iedereen kennen. 

Hoe wij nieuwe familieleden uitzoeken?

 

Natuurlijk is ervaring belangrijk, al zijn we er ook van overtuigd dat iedereen kan leren. In de eerste plaats nodigen wij mensen uit op basis van ervaring en andere gegevens, maar doorslaggevend is toch altijd het gevoel. Delen we dezelfde mindset? Voelt het contact goed? Kunnen we communiceren?

Gevoel is iets ongrijpbaars, maar toch van groot belang. Uitgangspunt is namelijk voor lange tijd samen te werken. Dit gaat het beste als we samen door één deur kunnen en we dezelfde ideeën delen over communicatie, omgangsregels en service. Per slot van rekening moet een samenwerking door alle partijen als prettig worden ervaren! Deze manier van selecteren is de afgelopen jaren gegroeid. Wij zijn ons steeds bewuster geworden van de invloeden van werksfeer. Terugkijkend op een aantal pittige ervaringen in het verleden lijkt deze aanpak goed te werken.

Op dit moment kunnen we met trots zeggen dat we een fantastisch, divers en loyaal personeelsbestand hebben met mensen waar wij en onze klanten vrolijk van worden!

Met samenwerking zijn wij allemaal gelijk

Wij geloven dat je krijgt wat je geeft en dat werksfeer doorstraalt naar buiten. Daarom staat wederzijds respect bovenaan ons lijstje. Gelukkig is het met onze mensen niet moeilijk ons daaraan te houden!


Multiculturele Mix

Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Sommigen hebben zelfs gestudeerd in het buitenland, maar kunnen hier in Nederland helaas niets mee. Met de ervaring en kennis uit verschillende culturen leren we elke dag weer iets nieuws.

… en zelfs klanten horen bij de familie!

Het allermooiste is dat we ook klanten hebben die dezelfde denkwijze hanteren. Daarom vinden wij ze ook extra leuk. We boffen dat we met sommigen al jarenlang een goede band hebben. Natuurlijk staan we open voor meer gelijkdenkenden!

 

Samenwerken met behulp van technologie

De technologie gaat in sneltreinvaart vooruit. Leuk, handig en efficient. Wij maken gebruik van meerdere applicaties om te kunnen communiceren, meldingen te maken, aanvragen te doen en tijden te klokken. Hierbij wordt de verantwoordelijkheid verdeeld over werknemers en werkgever. Een succes gebleken voor beide kanten!

Met wie willen we werken?

Wij werken graag samen met kleine en grotere bedrijven uit de regio die op zoek zijn naar en effeciente facilitaire dienstverlening. Bedrijven met vaste contactpersonen, waardoor we korte communicatielijnen kunnen houden.
Tegelijkertijd worden daarmee andere mensen – gemotiveerde en harde werkers! – geholpen die om werk verlegen zitten.

Waarom zijn wij de juiste partij?

Communication interpersonnelle - améliorez vos talents de ...Het antwoord is communicatie.
De laatste tijd worden we steeds vaker benaderd om deze reden. Veel klanten zijn door ervaring met grotere bedrijvven op zoek naar betere en kortere communicatie.

De klik met klanten is een belangrijke factor voor een succesvolle samenwerking. Vooraf kennismaken heeft bij ons daarom de voorkeur over koudweg offertes toezenden.

Door middel van kennismaking krijgen we niet alleen een indruk van het werk, maar ook van de heersende bedrijfscultuur en -sfeer. Op basis hiervan en van de karakters/ werkwijzen van onze collega's, kunnen we bovendien goed inschatten welke collega's het beste bij deze klant zouden passen.

Verder zijn altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering en vergroening! Met andere woorden: hoe kunnen we effectiever en efficienter werken?