Rijswijk

Op zoek naar professioneel schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor in Rijswijk? Ontdek Clean plan! 

Ben je op zoek naar professionele schoonmaak voor je kantoor in Rijswijk? Clean Plan is de juiste keuze. Bij Clean plan hechten we veel waarde aan wederzijds respect en streven we naar een positieve werksfeer. Onze diverse en ervaren medewerkers, met verschillende nationaliteiten en achtergronden, vormen een interessant en bekwaam team.  

Jouw kantoor verzorgd en onderhouden 

Wanneer je één of meerdere kantoren beheert, kun je rekenen op Clean Plan voor professionele schoonmaak en onderhoudsdiensten. Onze uitgebreide ervaring zorgt ervoor dat jouw kantoor grondig wordt gereinigd en een prettige werkomgeving behoudt. 

Schoonmaak en onderhoud voor jouw kantoor op maat 

Schoonmaak en onderhoud zijn voor elke kantoor verschillend. Daarom bieden wij maatwerk. Onze objectleider zal met je afspreken welke werkzaamheden op welk moment worden uitgevoerd. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of aanvullende diensten zoals periodiek onderhoud van tegelwanden of glasbewassing, we passen ons aan jouw behoeften aan. Onze objectleider houdt regelmatig contact met je om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bij Clean Plan krijg je altijd een op maat gemaakt programma en toegewijde schoonmakers die je kunt vertrouwen. 

Onze missie: Duurzame facilitaire dienstverlening  

Bij Clean Plan staan we klaar om zowel kleine als grote bedrijven te ondersteunen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke, klantgerichte, en effectieve facilitaire dienstverlening om hun werkomgeving productief, hygiënisch en aantrekkelijk te houden. Tegelijkertijd dragen we ons steentje bij aan de werkgelegenheid door positieve en hardwerkende mensen te helpen die op zoek zijn naar werk. We gebruiken milieuvriendelijke middelen om het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. 

Samenwerken voor een betere toekomst 

Bij Clean Plan geloven we dat er voor elk probleem een optimale oplossing bestaat, waarbij alle belanghebbenden tevreden zijn. Dit omvat onze klanten, hun klanten, wij als dienstverlener, en de maatschappij als geheel. We koesteren het milieu en zetten ons in voor een schonere, positievere samenleving. Samen kunnen we een verschil maken. 

Interesse in kantoren schoonmaken in Rijswijk? Neem contact op met ons! 

Als je behoefte hebt aan professionele kantoren schoonmaak in Rijswijk, maken we graag kennis met je! Je kunt advies en antwoorden op jouw vragen krijgen via 070-3977197 en info@clean-plan.nl. Wij staan klaar om jouw kantooromgeving vlekkeloos schoon en aantrekkelijk te houden! 

 

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Kantoorschoonmaak | Rijswijk

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg