Portiekonderhoud

Clean Plan: Uw specialist in portiekonderhoud 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor portiekonderhoud? Clean Plan staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen eerlijke prijzen. Wij geloven dat een positieve werksfeer essentieel is voor topresultaten, en daarom staat wederzijds respect bij ons hoog in het vaandel. Ons team, een diverse groep van mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden, sommigen met internationale studie-ervaring, zet zich volledig in voor uw portieken. 

Onze aanpak bij portiekverzorging  

Wij zien portiekonderhoud als een essentieel onderdeel van uw leef- of werkomgeving. Of het nu gaat om de ontvangst van familie, gasten of klanten, een schone en uitnodigende entree is cruciaal. Ons team is gespecialiseerd in het grondig schoonmaken en onderhouden van portieken, wat inhoudt dat we niet alleen zorg dragen voor schone entrees, trappenhuizen en algemene ruimtes, maar ook voor de bijbehorende glasbewassing. Deze diensten zijn beschikbaar voor zowel VvE's, woningbouwverenigingen als particulieren. 

Uw eerste indruk: Onze zorg 

Een eerste indruk begint bij een schone en gastvrije entree. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat bewoners en bezoekers zich welkom voelen vanaf het moment dat ze het gebouw betreden. Onze expertise in portiekonderhoud zorgt voor een stralende binnenkomst en een fris geurend trappenhuis. 

Wie kunnen wij helpen? 

Clean Plan richt zich op het bieden van groene, klantvriendelijke en effectieve schoonmaakdiensten aan zowel kleine als grote bedrijven. Wij dragen bij aan het creëren van een productieve, hygiënisch schone en aantrekkelijke werkomgeving. Tegelijkertijd bieden we kansen aan gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar werk, gebruikmakend van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. 

Onze missie: Een betere maatschappij 

Wij geloven dat er voor elke uitdaging een optimale oplossing bestaat die alle partijen ten goede komt: de klant, hun klanten, de dienstverlener (wij) en de maatschappij. Het is voor ons belangrijk om bij elk aspect van onze dienstverlening het milieu in acht te nemen. Wij streven naar een schonere, positievere maatschappij waarin iedereen zijn bijdrage levert. 

Kies voor portiekonderhoud door Clean Plan 

Heeft u interesse in portiekonderhoud? Wij maken graag kennis met u. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en diensten. Samen zorgen we voor een schone en gastvrije entree van uw gebouw. 

 

Maak a.u.b. uw keuze of Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Portiekonderhoud

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg