Leidschendam

Vloerbedekking laten reinigen in Leidschendam door een specialistisch schoonmaakbedrijf   

Bent u op zoek naar professionals om vloerbedekking te laten reinigen in Leidschendam? Kies dan voor Clean-Plan. Sinds 2013 zijn we trotse houders van het OSB-Keurmerk, wat staat voor uitmuntende kwaliteit, integriteit, en duidelijke prijsstelling. Bij ons staat de kwaliteit van onze dienstverlening centraal, iets dat weerspiegeld wordt in ons ethisch werkbeleid en de nadruk op respect binnen ons team. Ons personeel, afkomstig uit verschillende culturen en met diverse professionele achtergronden, brengt een unieke mix van kennis en ervaring naar ons bedrijf. 

Gespecialiseerde vloerbedekking laten reinigen in Leidschendam 

Clean-Plan biedt een breed scala aan vloeronderhoudsdiensten, van het aanpakken van specifieke vlekken tot een complete opfrisbeurt voor uw vloer. Vloeren verliezen met de tijd hun glans en verzamelen hardnekkige vlekken. Onze deskundigen maken gebruik van professionele reinigingsproducten om deze vlekken efficiënt aan te pakken. Voor een volledige reiniging gebruiken we geavanceerde technieken zoals insprayen en machinaal boenen. Dit alles wordt aangeboden als een projectspecifieke service met vooraf vastgestelde prijzen. Naast vloerbedekking laten reinigen in Leidschendam zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van natuursteen, tapijt, parket en linoleum. 

Dienstverlening voor alle soorten bedrijven 

Clean-Plan zet zich in voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame, efficiënte en effectieve facilitaire dienst. Door ons in te schakelen, zorgt u niet alleen voor een schone en aantrekkelijke werkplek, maar steunt u ook gedreven werknemers die anders zonder werk zouden zijn. Wij zijn toegewijd aan het milieu en gebruiken alleen milieuvriendelijke producten. 

Uw partner voor vloerbedekkingsreiniging in Leidschendam 

Van een basis vloerinspectie tot uitgebreid vloeronderhoud, Clean Plan is uw vertrouwde partner. Ons team, uitgerust met de nieuwste technologie en milieuvriendelijke middelen, staat klaar om uw vloerbedekking grondig te reinigen en te onderhouden. Wij bieden duidelijke, op maat gemaakte offertes, zodat u precies weet wat te verwachten. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen tapijtreiniging en vloerbedekking laten reinigen in Leidschendam; wij voorzien ook in advies voor het behoud van uw vloer. Neem vandaag nog contact op met Clean-Plan voor een professioneel schoongemaakte vloer in uw bedrijf en ervaar het verschil van een schone en verfrissende omgeving. Uw tevredenheid en een nette werkplek staan bij ons hoog in het vaandel! 

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Vloerbedekking laten reinigen | Leidschendam

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg