Kauwgom laten verwijderen

Kauwgom laten verwijderen door een professioneel bedrijf 

Kauwgom op openbare plaatsen, zoals schoolpleinen en winkelcentra geeft een onhygiënische indruk. Clean Plan helpt door kauwgom met milieuvriendelijke middelen te verwijderen. Vooral op openbare plaatsen zoals winkelcentra en schoolplaatsen komen we grote hoeveelheden kauwgom tegen. Aangezien kauwgom niet biologisch afbreekbaar is, stapelt de hoeveelheid zich alleen maar op. Kauwgom is niet alleen slecht voor het milieu, maar tast ook de uitstraling van de omgeving aan. Kauwgom laten verwijderen is daarom een slim idee.  

Professioneel kauwgom laten verwijderen  

Met behulp van geavanceerd apparatuur, waaronder een hogedrukreiniger en milieuvriendelijke middelen verwijderen wij moeiteloos kauwgomresten, zelfs als ze al jaren oud zijn. Meestal behandelen wij oppervlakten tussen de 1-4 keer per jaar. De duur van de uitvoer verschilt per oppervlakte en vervuilingsgraad; variërend van een halve dag tot enkele volle dagen. Weten wat klauwgomvlekken verwijderen gaat kosten? Vraag ons om een offerte, waarin we niet alleen de kosten benoemen, maar ook de tijd die gemoeid gaat met het verwijderen van ontsierende kauwgom.   

Clean Plan helpt bedrijven groot en klein  

Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening. Organisaties die klanten en personeel graag een productieve, hygiënisch schone en aantrekkelijke omgeving bieden. Door ons in te schakelen worden positieve en harde werkers geholpen, die anders om werk verlegen zitten.   

Milieuvriendelijk kauwgom laten verwijderen  

Wij geloven dat er voor alles een beste oplossing is, waarmee zoveel mogelijk partijen tevreden zijn. De klant, hun klanten, wij als de dienstverlener en de maatschappij. Daarbij is het in ieders belang dat we het milieu niet uit het oog verliezen. Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Daarom proberen wij hier een zoveel mogelijk deel van uit te maken. Zullen we in een persoonlijk gesprek de details doornemen voor kauwgom laten verwijderen? 

Maak a.u.b. uw keuze of Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Kauwgom laten verwijderen

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg