Schoonmaak voor bedrijven

Schoonmaak voor bedrijven laten uitbesteden door Clean Plan 

Het onderhouden van je bedrijfspand is essentieel om een goede eerste indruk achter te laten bij bezoekers en klanten. Daarbij neemt de productiviteit van medewerkers toe, als zij in een schone en nette werkomgeving aan de slag kunnen gaan. Clean Plan helpt gemeentes, overheidsinstanties, scholen en bedrijven bij het schoonmaken van kantoorpanden, werkruimtes, kantines en openbare ruimtes. Denk aan het reinigen van vloeren, het lappen van de ramen, het schoonhouden van werkplekken en de bar in de kantine, enzovoorts. Wij zetten ons in voor schoonmaak voor bedrijven! Een schoonmaakbedrijf inhuren betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de netheid van uw locatie. Onze professionele schoonmaakdiensten zijn gericht op het creëren van een gezonde en productieve omgeving. 

Schoonmaak voor bedrijven: Verschillende opdrachtgevers in de zakelijke markt 

Binnen de zakelijke markt rekenen verschillende opdrachtgevers op onze schoonmaak voor bedrijven. Voor bedrijven en overheidsinstanties is een schone werkvloer van groot belang, om een hoge productiviteit onder medewerkers te bevorderen. Binnen scholen is hygiëne belangrijk om te voorkomen dat kinderen ziek worden. Aan het eind van iedere schooldag kunnen je lokalen, toiletten en de personeelskantine schoongemaakt worden. Voor gemeentes en openbare ruimtes is het belangrijk dat zij een frisse, nette uitstraling hebben op hun bezoekers. 

Periodiek onderhoud binnen de zakelijke markt 

Onder periodiek onderhoud valt ook schoonmaak voor bedrijven die niet wekelijks of eens per twee weken hoeven te worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het lappen van de ramen in grote bedrijfspanden eens per maand. Ook kunnen we tijdens het uitvoeren van periodiek onderhoud aan je pand handymanklusjes uitvoeren. In de wintermaanden bieden we bovendien gladheidsbestrijding rond je pand aan. Wij zorgen dat de bestrating op winterse dagen zorgvuldig gestrooid wordt. Met een regelmatige planning van dit onderhoud, zorgt een schoonmaakbedrijf inhuren voor een ononderbroken professionele uitstraling en functionaliteit van uw pand, ondersteund door onze professionele schoonmaakdiensten. Neem contact met ons op zodat we u snel kunnen helpen.  

Maak a.u.b. uw keuze of Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Schoonmaak voor bedrijven

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg