Voorburg

Schoonmaak voor bedrijven Voorburg

Het onderhouden van je bedrijfspand is essentieel om een goede eerste indruk achter te laten bij bezoekers en klanten. Daarbij neemt de productiviteit van medewerkers toe, als zij in een schone en nette werkomgeving aan de slag kunnen gaan. Clean Plan is helpt gemeentes, overheidsinstanties, scholen en bedrijven bij het schoonmaken van kantoorpanden, werkruimtes, kantines en openbare ruimtes. Denk aan het reinigen van vloeren, het lappen van de ramen, het schoonhouden van werkplekken en de bar in de kantine, enzovoorts. Voor schoonmaak voor bedrijven Voorburg zetten wij ons graag voor je in!

Verschillende opdrachtgevers in de zakelijke markt

Binnen de zakelijke markt rekenen verschillende opdrachtgevers op onze schoonmaakdiensten. Voor bedrijven en overheidsinstanties is een schone werkvloer van groot belang, om een hoge productiviteit onder medewerkers te bevorderen. Binnen scholen is hygiëne belangrijk om te voorkomen dat kinderen ziek worden. Kinderen zijn immers gevoeliger voor ziektes, dan dat volwassenen dit zijn. Aan het eind van iedere schooldag kunnen je lokalen, toiletten en de personeelskantine schoongemaakt worden. Zo kun je een volgende schooldag weer in een frisse school beginnen! Voor gemeentes en openbare ruimtes is het belangrijk dat zij een frisse, nette uitstraling hebben op hun bezoekers. Een openbare ruimte met kauwgom op of onder de bankjes, bladeren op de vloer en bijvoorbeeld veel vieze ruiten, zal minder uitnodigend zijn dan een schone openbare ruimte.

Periodiek onderhoud binnen de zakelijke markt

Onder periodiek onderhoud verstaan we onder meer schoonmaakklussen die niet wekelijks of eens per twee weken te hoeven worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het lappen van de ramen. Zeker in grote bedrijfspanden is het voldoende om dit eens per maand te laten doen. Ook kunnen we tijdens het uitvoeren van periodiek onderhoud aan je pand handymanklusjes uitvoeren. Beschadigingen aan het gebouw kunnen op vakkundige wijze door onze medewerkers worden hersteld tijdens dit periodieke onderhoud. Zo hoef je hier niet speciaal een vakman voor in te schakelen! Tip: schakel onze hulp in de wintermaanden in voor de gladheidsbestrijding rond je pand! Wij zorgen dat de bestrating op winterse dagen zorgvuldig gestrooid wordt, om te voorkomen dat medewerkers of bezoekers uitglijden.

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Schoonmaak voor bedrijven | Voorburg

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg