Schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner? Ontdek Clean-Plan! 

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf, dan staan wij van Clean-Plan voor u klaar. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we ons sterk gepositioneerd in de markt, met als kroon op ons werk het verkrijgen van het OSB-Keurmerk. Dit keurmerk is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. 

Clean-Plan gaat uit van een simpele filosofie: wat je geeft, krijg je terug. Wij zijn ervan overtuigd dat de sfeer binnen een organisatie zich manifesteert in het uiteindelijke werk dat wordt afgeleverd. Met wederzijds respect als een van onze belangrijkste kernwaarden, zorgen we ervoor dat elke interactie, zowel intern als extern, doordrenkt is van respect en begrip. Wat onze groep zo uniek maakt, is de rijke diversiteit aan talenten en achtergronden. Onze medewerkers komen van verschillende plekken op de wereld, hebben diverse professionele ervaringen en sommigen hebben zelfs in het buitenland gestudeerd. Hoewel sommige van deze kwalificaties hier in Nederland niet altijd direct worden erkend, waarderen we de rijke mix van inzichten en ervaringen die zij meebrengen. 

Wat maakt een samenwerking met Clean-Plan zo speciaal?  

Onze diensten zijn ontworpen voor zowel kleine als grote organisaties die streven naar een hygiënische, productieve en visueel aantrekkelijke werkomgeving. Maar daar houdt het niet op. We gebruiken milieuvriendelijke producten, omdat we geloven dat het onze plicht is om het milieu te beschermen.  

Onze missie: samenwerken voor een schonere toekomst  

Bij Clean-Plan zijn we ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel is tot succes. Zo streven we naar optimale oplossingen waar iedereen baat bij heeft. In een tijd waarin duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal staan, zien wij het als onze taak om voorop te lopen en te laten zien dat een schonere wereld voor iedereen bereikbaar is. 

Neem contact met ons op 

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die een samenwerking met u biedt! Bent u benieuwd hoe Clean-Plan een verschil kan maken voor uw organisatie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ervaar zelf de unieke aanpak van Clean-Plan! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg