Delft

Het top schoonmaakbedrijf in Delft 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft? Uw zoektocht eindigt bij Clean Plan, waar professioneel schoonmaken een kunst is. Met een uitgebreide geschiedenis in de schoonmaakbranche en sinds 2013 trots in het bezit van het prestigieuze OSB-Keurmerk, staan wij voor betrouwbaarheid, ongeëvenaarde kwaliteit en eerlijke prijzen. 

Maatwerk schoonmaakdiensten 

Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, wij staan klaar om u te voorzien van groene, vriendelijke en doeltreffende facilitaire diensten, zodat uw omgeving altijd vlekkeloos blijft. Een opgeruimde werkomgeving draagt niet alleen bij aan de productiviteit van uw medewerkers, maar geeft ook uw kantoor een verzorgde en professionele uitstraling. 

Een toegewijd schoonmaakteam 

Schoonmaak op maat door ons toegewijde team. Als u schoonmaakbedrijf Clean Plan in Delft inhuurt, kunt u rekenen op een vast en vertrouwd team. Bekende gezichten die uw gebouw door en door kennen. Onze aanpak begint met een persoonlijk gesprek met een van onze begeleiders. Samen met u analyseren we uw behoeften en bepalen we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. We stellen een schoonmaakschema op dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften. Naast de reguliere schoonmaak bieden we ook aanvullende periodieke schoonmaakdiensten aan, zoals glasbewassing. 

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid 

Waarom kiezen voor Clean Plan als schoonmaakbedrijf? Bij Clean Plan hechten we veel waarde aan het milieu, en daarom maken we uitsluitend gebruik van groene schoonmaakmiddelen. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een gezonder milieu door de belasting tot een minimum te beperken. 

Uitgebreide schoonmaakdiensten 

Daarnaast bieden we aanvullende schoonmaakdiensten aan die zowel periodiek als dagelijks of wekelijks kunnen worden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan: 

  • Textielreiniging 
  • Levering van sanitaire producten zoals handzeep en toiletpapier 

  • Installatie en bevoorrading van sanitaire dispensers 

  • Reiniging van raambekleding zoals luxaflex en jaloezieën 

  • Zowel binnen- als buitenramen wassen 

  • Grondige (machinale) vloerreiniging 

Wederzijds respect en diversiteit 

Naast onze inzet voor het milieu staat wederzijds respect hoog in ons vaandel. Gelukkig is het voor ons personeel vanzelfsprekend om dit uit te dragen. Ons team bestaat uit mensen met diverse nationaliteiten en uiteenlopende werkachtergronden, wat bijdraagt aan onze rijke diversiteit. 

Neem contact op met Clean Plan in Delft 

Bent u geïnteresseerd geraakt in Clean Plan, hét schoonmaakbedrijf in Delft? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw schoonmaakbehoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing voor u te vinden! 

 

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Schoonmaakbedrijf | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg