Delft

Wat is het beste schoonmaakbedrijf in Delft?  

Als u een professioneel schoonmaakbedrijf zoekt bent u bij Clean Plan in Delft aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en sinds 2013 zijn we in het bezit van het OSB-Keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar groene, vriendelijke en effectieve facilitaire dienstverlening om de omgeving brandschoon te houden. Een opgeruimde werkomgeving houdt uw werknemers productiever en het geeft uw kantoor een verzorgde en opgeruimde indruk.  

Schoonmaakwerkzaamheden door een vast team  

Als u Clean Plan in Delft als schoonmaakbedrijf inhuurt, krijgt u een vast team toegewezen. Zo heeft u altijd bekende gezichten over de vloer en de schoonmakers kennen het gebouw goed. Als eerste krijgt u bij ons een gesprek met één van onze objectleiders. Samen met u wordt er gekeken wat u nodig heeft en wat we voor u kunnen betekenen. Er wordt afgesproken hoe vaak we langs komen en wat er op welk moment wordt schoongemaakt. Wij kunnen naast het reguliere schoonmaakwerk ook aanvullende periodieke schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zoals glasbewassing.  

Waarom kiezen voor Clean Plan; het schoonmaakbedrijf in Delft?  

Wij hechten waarde aan een groen milieu en werken daarom uitsluitend met groene schoonmaakmiddelen. Daarmee willen we ons steentje bijdragen aan een gezond milieu door het zo min mogelijk te belasten. Bij ons kunt u ook terecht voor extra schoonmaakwerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen we periodiek voor u uitvoeren of als het nodig is dagelijks of wekelijks. U kunt hierbij denken aan:  

  • Het wassen van textiel  
  • Leveren van sanitaire producten zoals handzeep, toiletpapier etc.  
  • Leveren en ophangen van sanitaire dispensers  
  • Raambekleding reinigen (luxaflex, jaloezieën) 
  • Glasbewassing aan binnen/buiten 
  • Intensieve (machinale) vloerreiniging 

Naast het milieu staat wederzijds respect hoog in het vaandel. Gelukkig is het met ons personeel niet moeilijk ons daaraan te houden! Onze mensen hebben verschillende nationaliteiten met diverse werkachtergronden. Bent u geïnteresseerd geraakt in Clean Plan, het schoonmaakbedrijf in Delft? Neem dan nu contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak met u!  

Neem contact op

Clean Plan logo
Clean Plan

Stel uw vraag

Schoonmaakbedrijf | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
vca-logo
Ras-logo
Ras-logo
MVO-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
SIEV_logo_fc_1
bg