Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten van topkwaliteit door Clean Plan 

Op zoek naar professionele schoonmaakdiensten? Clean Plan staat voor u klaar. Sinds 2013 zijn wij een trotse houder van het OSB-Keurmerk, een symbool van onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en transparante prijsstelling. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede werksfeer zich vertaalt naar de kwaliteit van ons werk. Daarom hechten we veel waarde aan wederzijds respect binnen ons team. Onze medewerkers, afkomstig uit verschillende culturen en met diverse professionele achtergronden, sommigen met internationale opleidingen, verrijken ons team met hun unieke ervaringen en kennis. 

Ons doel: Ondersteuning voor alle soorten bedrijven 

Wij bieden schoonmaakdiensten aan een breed scala van klanten aan: van kleine bedrijven tot grote organisaties. Onze focus ligt op het leveren van groene, vriendelijke en effectieve schoonmaakoplossingen. We streven ernaar om een productieve, hygiënisch schone en aantrekkelijke werkomgeving te creëren. Daarnaast helpen we mensen die op zoek zijn naar werk door hen kansen te bieden binnen onze organisatie. Dit alles doen we met oog voor het milieu, door het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. 

Waarom wij ons inzetten voor een betere wereld 

Bij Clean Plan geloven we dat er voor elke uitdaging een optimale oplossing bestaat die iedereen ten goede komt: onze klanten, hun klanten, ons team en de maatschappij. Het milieu speelt hierin een cruciale rol. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een schonere, meer positieve samenleving en dragen hier graag ons steentje aan bij. 

Diverse schoonmaakdiensten aangepast aan uw behoeften 

Bent u op zoek naar reguliere kantoorschoonmaak, dieptereiniging van uw bedrijfsruimte of gespecialiseerde schoonmaak met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen? Clean Plan biedt een breed scala aan oplossingen. Onze diensten zijn flexibel en worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. 

Maak kennis met onze experts 

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Clean Plan kan bijdragen aan een schone en aangename werkomgeving. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en een schoonmaakoplossing op maat te bieden die aan uw specifieke eisen voldoet. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. 

Maak a.u.b. uw keuze of Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg