Delft

Welk bedrijf voor schoonmaakdiensten in Delft?  

Heeft u een bedrijfspand dat schoongemaakt moet worden? Clean Plan biedt zijn schoonmaakdiensten aan om het pand schoon te maken en te onderhouden. U kunt uw klanten altijd ontvangen in een verzorgde en opgeruimde ruimte. Wij regelen alles wat betreft de schoonmaak en u en uw medewerkers kunnen zich concentreren op eigen werkzaamheden. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, want wij bezitten het OSB-Keurmerk. Dit staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.  

Voor welke schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht?  

Clean Plan voert diverse schoonmaakwerkzaamheden uit. U kunt bij ons terecht voor:  

Wilt u graag dat we andere schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren? Neem contact met ons op en we kijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee naar een passende oplossing.  

Clean Plan vindt bijdragen aan een groener milieu belangrijk 

Clean Plan vindt een groener milieu belangrijk. Daarom werken we alleen met groene middelen om het milieu zo min mogelijk te belasten met onze schoonmaakdiensten. Wij geloven dat er voor alles een oplossing is, waarmee we zowel de klant als onze medewerkers niet uit het oog verliezen. Het is in ieders belang dat we het milieu hierbij niet vergeten Wij geloven dat een betere, schonere en positievere maatschappij binnen handbereik ligt als iedereen zijn steentje bijdraagt. Wij helpen graag kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar vriendelijke, groene en effectieve facilitaire dienstverlening om de werkomgeving opgeruimd en schoon te houden. Het is belangrijk om uw werknemers in een schone werkomgeving te laten werken. Een opgeruimde kantoorruimte zorgt voor productievere werknemers. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 070-3977197 of stuur een e-mail naar info@clean-plan.nl.  

Vraag uw offerte aan

Clean Plan logo
Clean Plan

Offerte aanvragen

Schoonmaakdiensten | Delft

Doorzoek de website

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vraag nu een geheel vrijblijvend offerte aan via het contactformulier of maak gebruik van de onderstaande gegevens en ontdek de mogelijkheden.

vca-logo
Ras-logo
MVO-logo
SIEV_logo_fc_1
bg